stavanger i polaroid

Line, Caba, Ole-Morten og Eira dro til Stavanger en dag i juni. Med meg hadde jeg mitt sx-70 polaroidkamera, mens Ole hadde med seg 600 film. Dette gjør at alt av bilder blir overeksponert. Her er et par av bildene.
img009

img013

img011
Vi fant denne skikkelig svære hunden i en park, også spurte vi eieren om vi kunne ta et bilde av den, og han sa at det gikk helt fint så lenge vi ikke tok bilde av ham. Nåja, så prøvde vi å ta bilde av hunden, men det var så sykt vanskelig, for enten løp den inn i skyggen, eller så romsterte den rundtom eller hadde bakdelen til kameraet. Men til slutt kom den altså løpende mot kameraet, og Ole-Morten fikk tatt et bilde. Da vi et par minutter seinere så en gal spøkelseshund med bare hode og bein som kan fly, lo vi så mye at vi nesten ikke visste hvor vi skulle gjøre av oss.

Rett etterpå ville Ole så gjerne ta bilde av en svane
img012


her er en overeksponert Line med et sjal viftende i bakgrunnen
img017
og her er familien til Line.
img016
img014
img015
Caba på hjemturen i kjent positur
img019

og her var jeg på toppen av båten og du kan tro at det blåste. oj, som det blåste og det ser en kanskje fordi at jeg ikke klarer å la mine egne øyne være åpne og at jeg må holde meg fast og at håret mitt står rett bakover.

Fin tur.