søndag
har lest flere steder, som jernbanespor og livet er et annet sted, hvor både rune og john t har skrevet (prøvd å skrive) et innlegg hver dag nå i desember. en begynnelse, en utfordring, og først tenkte jeg at jeg skulle gjøre det samme, men det var allerede sjette desember og nå er det tolvte, tolvte desember og tiden går så fort, for fort, akkurat fort nok. om én måned på denne tiden her nå så drar jeg til københavn med to kolli sjekket inn; alle bøkene mine i håndbagasjen.

 

og nå, nå er det søndagsmiddag alene på café opera. når jeg kommer inn begynner stereoanlegget å spille nick drake; jeg er klar for arbeid, klar for å få litt mer ut av dagen, klar for å jobbe med eksamensoppgavene som torsdag, fredag skal leveres inn. endelig er jeg våken igjen.


lansering av LUN # 2dette er en av forsidene til lun # 2 som kommer ut neste torsdag. jeg skrev her på bloggen da første nummer kom ut og nå er vi endelig klar med oppfølgeren, det vanskelige andrenummeret osv. nå vet jeg ikke helt hvor mange som er her, leser her lenger, da jeg er mildt sagt er inkonsekvent i hvor hyppig jeg skriver her, men jeg tenkte jeg skulle si at lun # 2 kommer, og at du som leser er hjertelig velkommen til å komme på lanseringsfesten som finner sted neste torsdag, den 16. desember, på kafé knøderen i bergen.

 

esker fulle av LUN # 2 åpnes altså torsdag 16. desember på kafé knøderen og inneholder blant annet: tekstbidrag fra rune hjemås, victoria durnak, miriam myrstad, åsne hagen. det er også intervju med owen pallett og the radio dept, foto av anders helgerud, illustrasjon av aksel kielland, en side med spørsmål svart på av forskjellige og kanskje litt til. ett lun koster 40 kroner, det vil også bli solgt LUN # 1 der. om du ikke kan komme/bor i en annen by kan du også forhåndsbestille LUN # 2 på lunfanzine@gmail.com og få ett i posten. lun vil, med en gang det kommer seg ut av trykkeriet og over fjellet, selges på de samme utsalgsstedene som det tidligere har hatt. en facebook-event finnes her


06.des.2010 

en stund leste jeg

i bok på gaten mens jeg gikk

så ikke annet enn

setninger å bite seg fast i

folk å lære seg å kjenne

bare på papiret

 

en kveld skrev jeg:

jeg er nitten år

og holder armen min i din

om du ber meg om det.

tror det enda er sant

men kan aldri være helt sikker.