i en kjoleny kjole

kjole2

Det er noe med å være i en kjole som er over dobbelt så gammel som deg. Kanskje lurer du på hva som har foregått i den tidligere, hvordan en dame har gått rundt i denne kjolen på en tid da slike kjoler var å finne overalt. Kanskje akkurat som jeg for en halvtime siden satt og leste i en bok av Tomas Espedal, satt det en dame, en jente, for 40 år siden og leste i en annen bok, i en annen tid, men med samme kjole. Dét er en fin tanke, det.


middagbord

idalys

marthe og amalaswintha

miriam

En deilig måte å tilbringe en lørdagskveld på, er å samle sammen en hel del venner som du har kjent i mange, mange år, og med god mat og rett og slett god stemning. Ida hadde laget oksegryte med rødvinssaus, charlottløk, sopp, og alskens godt, og det var virkelig fantastisk deilig bare å kunne slappe av en kveld sammen med folk som du har kjent lenge, men som du kanskje ikke tilbringer så mye tid sammen med.

bursdagsgøy

sarai og sunniva

eirala

harry potter

ida

fred


Og jeg kan virkelig si at det har vært bursdager i fleng siden jeg kom hjem fra Øya og begynte igjen på skolen. Bildene over er fra min egen bursdag, en superhappy Harry Potter-bursdagsfest som inneholdt flere fine øyeblikk. Det å ha en undulat rundt halsen gjør noe med en, det kan jeg i hvert fall konfirmere. Det faktum at jeg omtrent blakker meg selv ut ved innkjøp av fine bursdagspresanger, får vi heller se litt bort i fra.

Det er underlig hvor fort tiden går; plutselig er jeg inne i den første ferien i tredje klasse. Plage meg gjør det ikke, dog føles det rart at jeg for hver dag som går, nærmer meg slutten på videregående skole. Spennende!