dublin

pennene ser p utsikten
pennene mine ser på horisonten og tenker på livets underfunderligheter.
solen skinner p megutterly butterlypalmereg tittar p horisonten


I Dublin (eller Skerries hvor jeg strengt tatt oppholdt meg mesteparten av tiden) er det veldig flatt. De har smør som heter Utterly Butterly og kaker med Hannah Montana og svampebob firkant på. Det blåser endel og en hage er ikke en hage uten en palme. Nå er jeg hjemme igjen.

hus.

ta foto0984
ta foto0986ta foto0992
ta foto0994ta foto0995ta foto0996ta foto0988ta foto0991ta foto0990

Mitt hus det er veldig, veldig fint. Det er fullt av farger og det er fine farger og utenfor er det fine blomsterbed og masse brostein.

Jeg fant, jeg fant

2757898997aff71d3d99o

Et bilde av meg selv fra Øya (på Los Campesinos! konserten) på den store verdensveven tatt av herr Eirik Lande som jeg nok ikke vet hvem er men som jeg likevel valgte å stjele et bilde fra. Hun bak meg så veldig glad ut forresten. Jeg òg, egentlig.


For å opptre korrekt i forhold til opphavsrett og slikt finner en bildet her

sett gjennom kameralinse

ta foto0977ta foto0978ta foto0967ta foto0969ta foto0975

Del to i serien "Eira finner fint kamera men har ikke penger til film" ser dere nå bilder tatt gjennom kameralinsen til et Rollei b35.

et kamera

ta foto0903ta foto0951ta foto0947ta foto0954ta foto0908ta foto0932


Da min mormor var i USA en gang på 70-tallet kjøpte hun et Rolleikamera til min mor og nå er det mitt. I mangel av film (for øyeblikket) tar jeg heller bilde av meg selv med kameraet. tjohei!

Første skoledag var forresten herlig. Jeg liker skolen, jeg.

en hyttetur

jentene ved bordet

ida ute

ida gjennom fettete vindu

miriam med delvis skummelt blikk

Åtte stykker som i elleve år har vært en gjeng dro i går på en hytte på Askøy. Vi hadde det fint og merket det var lenge siden vi hadde vært alle sammen sammen. Vi lagde masse vafler og spiste god grillmiddag for så å dra hjem igjen neste ettermiddag. Dette er siste dagen av sommerferien 2008. Underlig.

jeg er i speilet, speilet er meg.ho svevar i lufta

h fargar


Jeg spiller gitar om lys som aldri går ut og at en må reise seg opp med nevene og om stjernefulle netter. Også tar jeg bilder av meg selv i et 10 ganger forstørrende lommespeil som lå og slang.

en sniktitt på et brev.

brev en sniktitt

Dette brevet er til Frode (om du leser, Frode, så håper jeg du tilgir at jeg viser en liten del av brevet jeg sender til deg)
Jeg gleder meg til det kommer i postkassen til Frode. Jeg liker så godt brev, jeg.


(om noen vil få et brev fra meg og sende et tilbake, så må de bare si ifra)

Jeg, meg selv og mitt skjørt.

eg og skjrtet mitt


eg har eit skjrt p hovudet eg

autoritr

Jeg har et nytt skjørt, jeg. Det er et prinsesseskjørt og minner meg om da jeg gikk rundt i Oslos gater da jeg var fire år med komplett prinsessekostyme en novemberdag. Sølen krøp lengre og lengre opp det lange, rosa tyll/"silke" skjørtet og jeg svevde på skyer. Jeg vil nok gå litt langt om jeg sier at jeg svever på skyer i mitt hvite skjørt, men jeg gjør mye annet rart.

I går (vel, teknisk sett i forgårs) møtte jeg Mariell og Jostein. Åh. De er så fine at dere ikke vil tro det. Jeg (og Line Aurora, du vet det bare ikke ennå) skal opp til Sandane og besøke dem en gang i september. Jeg gleder meg allerede.

Siden sist har jeg også rukket å bli søtten år. Nå er jeg voksen, dere. (nei) Tjohei, nå er klokken masse og jeg har spilt gitar og nå skal jeg legge meg. God natt!

OSLO

bilde 282bilde 278

Jeg drar til Oslo.

Om du ser meg si "hei!"

Om du ser meg på bursdagen min på fredag si "gratulerer med dagen! "

Sthlm

tegner p stringp broen
Vi bodde rett der med båten. Fantastisk.
synne spiser p muggen
Synne spiser et smørbrød på Muggen i Slussenmeg p muggen
dsc0015
eira tegner