en av filmene jeg liker.

Photobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I den  nye serien "en av filmene jeg liker" viser jeg nå bilder fra Science Of Sleep - en av filmene jeg liker. Svært godt ilker jeg den faktisk.

værsågod: tjue ideer til deg.


I dag har jeg printet ut masse fine bilder og fine ting fordi at jeg ville lime det inn i bøkene mine. Jeg kom over en sånn fin liten nettside hvor jeg fant hundre ting jeg kunne gjøre i skrivebøker. Jeg har nå printet dem ut og klippet dem ut, og på et eller annet innfall fant jeg ut at jeg hadde lyst å gjøre det samme selv, samt dele det med vel, bloggen. Jeg er inne i en fin, kreativ periode, men glemmer visst litt å skrive her i blant. God natt!


 screencapture2

nytt år

img007

Et nytt år er kommet og jeg merker vel det selv at 2009 kommer til å bli et fint år. Det har jeg i hvert fall troen på. 2009 har hittil vært veldig fint: jeg har lest mye, vært lenge oppe, sittet på kafé, samt sittet på internettet og funnet vakre ting, faktisk så masse vakre ting at jeg blir overveldet og sitter oppe for lenge. Døgnrytmen min lar jeg være å tenke på; jeg er i hvert fall kreativ og glad. Dette bildet som er over, kom frem da Line fikk tilbake sine fremkalte bilder og en ting jeg virkelig merker med Line sitt kamera, er at fargene blir utrolig fine. Vel, da tar jeg kvelden i et slags fåfengt forsøk på å legge meg tidligere siste natten i min juleferie.