søndag
har lest flere steder, som jernbanespor og livet er et annet sted, hvor både rune og john t har skrevet (prøvd å skrive) et innlegg hver dag nå i desember. en begynnelse, en utfordring, og først tenkte jeg at jeg skulle gjøre det samme, men det var allerede sjette desember og nå er det tolvte, tolvte desember og tiden går så fort, for fort, akkurat fort nok. om én måned på denne tiden her nå så drar jeg til københavn med to kolli sjekket inn; alle bøkene mine i håndbagasjen.

 

og nå, nå er det søndagsmiddag alene på café opera. når jeg kommer inn begynner stereoanlegget å spille nick drake; jeg er klar for arbeid, klar for å få litt mer ut av dagen, klar for å jobbe med eksamensoppgavene som torsdag, fredag skal leveres inn. endelig er jeg våken igjen.


Kommentarer:
Postet av: Kathleen

Eira! Jeg leste faktisk ferdig Audun Mortensens 'Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det' i dag og jeg likte den veldig godt. Jeg har også lest Nils-Øivind Haagensens '23 dikt om kvinner og menn og en despreat forklaring', Enkelte dikt' og 'Nils-Øivind Haagensen skriver' (som alle tre var samlet i én bok kalt 'Adressebøkene'). De likte jeg så godt at jeg har tenkt til å lese 'Haruki & jeg'.

Veldig gøy at du anbefaler meg dette, for jeg har faktisk allerede skrevet ned Victoria Durnak 'Stockholm sier', Dan Turell OG Lucas Moodysson! På leseliste altså. What a coincidence!

Du har god smak, må jeg si! :)

Café Opera er forresten fint. Det er en stund siden jeg var der sist, men kan huske det veldig godt. Da spiste vi baba ganousch og suppe og jeg skrev kort til kjæresten min i Kristiansand og klistret My Little Pony-klistremerker på konvolutten. Enda vi hadde sett hverandre for to dager siden og jeg bare skulle være i Bergen en langhelg.

12.des.2010 @ 20:39
URL: http://kathleen-bean.blogspot.com
Postet av: Veronica Evertsen

for noen fantastiske bilder du blogger.!

14.des.2010 @ 01:00
URL: http://www.evertsenn.blogg.no
Postet av: Rune

Å, jeg tror nok ikke det blir noe et-innlegg-hver-dag på meg, verken i desember eller i april. Men John T satte i gang en eller annen motor med det prosjektet sitt, det skal han ha. Jeg håper det fortsetter til lenge etter jul.

14.des.2010 @ 21:01
URL: http://liveteretannetsted.wordpress.com
Postet av: Linda Klakken

Hei Eira! Sjekk ut postkortene mine på http://blackseasons.blogspot.com

25.jan.2011 @ 08:07
URL: http://blackseasons.blogspot.com
Postet av: Anja

så fin blogg du har!

31.jan.2011 @ 16:00
URL: http://anjastensrud.blogspot.com
Postet av: freddy

åh du er nydelig! det er akkurat det som er meiniga med prosjektet mitt. så fint at du har fortått meg!

31.jan.2011 @ 17:55
URL: http://graasona.blogg.no
Postet av: iindigo

Bergenstrærne er så rare og fine.

Å, København!

31.jan.2011 @ 20:28
URL: http://iindigo.blogspot.com
Postet av: onlyaillusion

du har en herlig blogg ;D

29.sep.2011 @ 22:40
URL: http://onlyaillusion.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23909550