Jeg trenger deg så mye nærmere

Her er det lenge siden jeg har vært, gitt. Jeg kommer rolig tilbake, og begynner med å vise deg en av de fineste scenene i en av de fineste seriene som noensinne har blitt produsert; Six Feet Under. Det er en stund siden jeg hadde lange Six Feet Under-maraton med meg selv; siden jeg så de siste fem minuttene av siste episode i femte sesong (som enda, for meg, er det største tv-øyeblikket noensinne), og her om dagen forstod jeg at jeg snart måtte se alt sammen igjen. 


Kommentarer:
Postet av: Lo

jeg har aldri grått så mye som jeg gjorde de ti siste minuttene av siste episode av siste sesong av Six Feet Under. Vi snakker høylytt hulking og hovne øyne dager etterpå. Jeg måtte se den femten ganger før jeg klarte å holde gråten inne. Det er den mest fantastiske avsluttningen på noen serie noen gang. og den mest fantastiske serien!

16.09.2010 @ 22:58
Postet av: Eira

Lo: Jeg vet, jeg vet, jeg vet, jeg vet. Og det er så ferdig. Så ferdig, ferdig, ferdig, det kan aldri være mer. Claire som kjører avgårde i ny bil, alene, åh, så jævla bra.

16.09.2010 @ 23:24
URL: http://eira.blogg.no
Postet av: Mathilde Nicoline

Six feet under = verdens beste tv-serie. Jeg tror jeg skal sørge for å kjøpe meg sesong 5, så jeg har alle og bare bruke en uke på ingenting annet enn å se alle episodene.

19.09.2010 @ 13:03
URL: http://mathildenicoline.blogg.no
Postet av: Thomas

Hva heter hun blonde som sitter inntil veggen der igjen? jeg gikk IKT med henne på Strømmen vgs :P

04.04.2012 @ 08:45
Postet av: Thomas

haha bare glem det.. hu er bare prikk lik.. kom på det nå at de er prikk like. hun jeg kjenner og hun skuespilleren :P hah

04.04.2012 @ 08:46

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21832234