mai juni juli august

mai
hva skjedde i mai, egentlig?


Jeg får denne kjolen i posten fra Mariell som jeg bodde i denne sommeren, jeg tror jeg har det hyggelig fordi at sommeren holder på å komme, jeg husker at jeg tok meg god tid til å ta vare på de små øyeblikkene hvor jeg sitter på trappen og drikker kaffe, sitter på verandaen og leser bok.juni

Jeg drar til Stavanger med Line, Ole-Morten og Caba!


jeg tror at jeg lo av de to neste bildene sammenhengende i to timer mens jeg var i Stavanger.jeg er også masse med Júlia, som nå er i Brasil, og det er så rart hvordan man alltid blir bedre kjent rett før den andre drar vekk.
juli

Jeg drar, nokså spontant, til Slottsfjellfestivalen.Jeg møter Thomas Dybdahl helt tilfeldig og kommer frem med mitt rollei prego 90 og vi hilser og jeg sier hei, eira når jeg tar ham i hånden, og han sier hei, thomas, og jeg vet vel det, men det er hyggelig at han sier det. Han ler litt av kameraet jeg gir til hun andre som også hadde kommet bort rett før meg og kommer med en eller annen kommentar om at det ikke akkurat så helt nymotens ut.


Jeg ser The Weasel Word spille, og blir kjent med Jenny noe som er en veldig fin ting, for hallo verden er så full av fine folk og Jenny er virkelig en av dem.Jeg ser Håkan Hellstrøm for første gang og når jeg skriker ut om du vil ha meg så kan du få meg så lett sammen med så mange andre, sammen med Håkan, sammen med de gale svenskene ved siden av oss som kunne absolutt alt av tekster og slengte opp t-skjorter, så kjente jeg den der følelsen man av og til får, en følelse av et øyeblikk som man bare vil holde fast i, ta med seg og henge opp på veggen.Den siste dagen begynner det å regne, regne som aldri før, og jeg har på meg gummistøvler, joda, men det er så mye gjørme overalt og jeg har gjørme opp etter hele strømpebuksen fordi jeg har danset, danset masse og gitt litt faen i at jeg danser i søledammer.
Slottsfjell

august
Jeg blir atten år hallo hallo og feirer med kake og minibesøk
og kafébesøk.
også drar jeg på øya og herregud så fint det er.
Øya
tar en svipptur innom parkteateret og oslo jazz festival og Mathias Eick Quartet og blir forelsket atter en gang når jeg hører The Door live.


Blir sjarmert av småfulle Zach Gordon i Beirut som drikker whisky på scenen og begynner nesten å gråte når han spiller postcards from italy.


Ser Dirty Projectors og blir ufattelig imponert over vokalprestasjonene på Remade Horizon. Høres akkurat ut slik som på plate!


Sitter i parker og blir kjent med fantastiske folk og blir litt gal nå når jeg ser tilbake på det for det er vinter, vinter, vinter her nå og kan ikke våren bare komme?SER GRIZZLY BEAR


Kommentarer:
Postet av: FAY

nydelig. hvor er de superawzme brillene fra!?

21.jan.2010 @ 23:28
URL: http://stoov.blogg.no
Postet av: Eira

FAY: takk! Från Stockholm, secondhand. Emmaus, tror jeg.

21.jan.2010 @ 23:32
URL: http://eira.blogg.no
Postet av: nadja

så fantastisk fin festival sommer du hadde, frøken. fikk meg til å lengte etter sommeren og sene lyse kvelder.

22.jan.2010 @ 10:02
URL: http://www.unadostres.blogg.no
Postet av: Jenny

herregud, øya og beirut i regnet og grizzly bear og sommer!!!

22.jan.2010 @ 19:55
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: Greta-G

Endelig blogger du!

Jeg vil også se Häkan!

/Greta-G

23.jan.2010 @ 23:30
URL: http://gretagshop.blogg.no
Postet av: CELINA

jeg har også møtt thomas! tenk det. jeg likte bildene.

01.feb.2010 @ 09:35
URL: http://nolina.blogg.no
Postet av: mima

like it. etter at jeg så på bildene satt jeg igjen med en " faen, hvorfor skal det være så kaldt og snø hvor enn jeg ser" følelse. vil ha sommer, sol og festival, nåå.

03.feb.2010 @ 10:21
URL: http://www.stillhet.blogg.no
Postet av: Anette K. Sørheim

åååå så gøy. får en skikkelig "varm" følelse inni meg når jeg leser. lengter etter sol og varme! :(

05.feb.2010 @ 16:26
URL: http://anybanany.blogg.no
Postet av: Sunniva

FINT. jeg også savner. håkan. og slottsfjell. og regn som egentlig ikke gjorde noen skade fordi man hadde alkohol i blodet og sommer i luften

Postet av: Martotopia

Hei! Det var kjempefint å møte deg også,og du gjorde meg så smilandes glad fordi du er så søt og fin! Og prosjektet gler eg meg enormt til, det vert så bra!

Oi, hurra for ein fin fin fin totusenognisumar!

04.mar.2010 @ 18:51
URL: http://www.martotopia.blogg.no
Postet av: Linda

fantastisk fin blogg!

kan jeg spørre, hvor kjøper du polaroidfilm? og til hvilken pris?

15.jan.2011 @ 13:35
URL: http://magicalattention.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14489309