i en kjoleny kjole

kjole2

Det er noe med å være i en kjole som er over dobbelt så gammel som deg. Kanskje lurer du på hva som har foregått i den tidligere, hvordan en dame har gått rundt i denne kjolen på en tid da slike kjoler var å finne overalt. Kanskje akkurat som jeg for en halvtime siden satt og leste i en bok av Tomas Espedal, satt det en dame, en jente, for 40 år siden og leste i en annen bok, i en annen tid, men med samme kjole. Dét er en fin tanke, det.


Kommentarer:
Postet av: c

herlig :)

17.okt.2009 @ 12:41
URL: http://ettertanke.blogg.no
Postet av: Jenny

Fin kjole!

18.okt.2009 @ 18:16
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: Sunniva

fin kjole/ finkjole

Postet av: line aurora

takk for at du har på deg fin kjole og takk for fine ord :) litt dumt at du ikke møtte meg i dag i stedet for i går, for det hadde redda hele dagen. håper du får dårlig samvittighet nå! hihi, jeg synes vi også kan møtes andre steder enn på gaten. begynner å bli litt kaldt nå.

er så enig med deg om det med dexter og arrested! jeg bare VENTER på at dexter skal bli oppdaga av familien sin og det er så spennende at æ dør. litt. og arrested, jeg skjønner ikke hvordan de har klart å få til så gjennomført geniale karakterer. jeg elsker jo alle.

21.okt.2009 @ 02:42
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: Eira

line aurora: i går var nok jeg også superdupersliten, så jeg vet ikke om det helt hadde reddet dagen din. det tar på å være superbusybee en dag, for så å stå opp tidlig neste dag og jobbe hardt med kreative fag. Jeg sier meg enig i dette med å møtes andre steder enn på gaten - det kan bli spennende!

Åh, og i arrested development er det jo helt umulig å bestemme hvem en liker best. For først sier jeg kanskje at Tobias er favoritten min, men så tenker jeg på George Michael, også tenker jeg på Ann (hahaha, når de glemmer henne i Mexico) også tenker jeg på Gobe, også tenker jeg på Lucille2 også tenker jeg på Buster BUSTER! også ender jeg opp med at jeg, som deg, elsker alle.

21.okt.2009 @ 13:59
URL: http://eira.blogg.no/
Postet av: divino

åh du er fin må jeg si

22.okt.2009 @ 23:49
URL: http://divino.blogg.no
Postet av: Maria.

Fin kjole og fin tanke.

Jeg tenker ofte sånn jeg også, når jeg kjøper ting jeg vet noen har eid før meg. Hvem sitt var det, når ble det brukt, osv. Det er litt rart men mest fint å tenke sånn.

26.okt.2009 @ 23:45
URL: http://www.hervoiceresides.blogg.no
Postet av: Jenny

Om du får vite om en fin konsert i Bergen i vinter, si ifra! Da MÅ jeg jo bare sette av datoen og komme. Det hadde vært fint.

26.okt.2009 @ 23:57
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: Julie

Fine kjoler er så fint! Har du det fint om dagen, Eira?

28.okt.2009 @ 19:48
Postet av: Myldretid

Finfint! mail om borups kommer:)

22.nov.2009 @ 00:12
URL: http://myldretid.wordpress.com
Postet av: Fredrik

jaaa atfor lenge sia! eg har det tvers igjennnom perfekt! du må snart komme på besøk og sjå! i april spille vi "verdas mest forelska par"!

28.nov.2009 @ 14:49
URL: http://www.graasona.blogg.no
Postet av: endaenfjortis

hei :D jeg fant akkuratt bloggen din og jeg elsket den. Du tar så sinnsykt fine bilder og skriver så sykt bra.

21.jan.2010 @ 22:12
URL: http://endaenfjortis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12208562