på trappen

jlia
Og der var jeg ferdig med Buzz Aldrin fordi jeg satt på en trapp i fem timer i halvskygge mens jeg leste og spiste nektariner samt drakk kaffe. Denne trappen som min venninne Júlia satt på, for nøyaktig rundt en uke siden. Og på denne trappen sa jeg "smil, Júlia!" og hun smilte og jeg knipset og det kommer til å bli lenge til hun sitter på trappen med meg igjen. For Júlia drar tilbake til Brasil på tirsdag. Det blir rart og trist å skulle si hadet til henne på bergen busstasjon en tirsdag, tirsdag som er dagen hvor ingenting skjer, visstnok (jeg er nok ikke helt enig med Harstad på akkurat dét punktet) Denne tirsdagen skjer det noe,  og nå føler jeg vel heller at det ikke skjer så mye i det hele tatt, men at det er en fin måte ingenting skjer på. Det er bare sommer, det er bare avslappet. Ingenting trenger å skje.


(ville dog likt å tilbringe min tid på Roskilde i dagene fremover. Jaja, en kan ikke få både pose og sekk)

Kommentarer:
Postet av: Jenny

Jeg kjenner meg igjen i tirsdagen. Jeg fikk den boka til jul, og skal sette i gang med den straks jeg er ferdig med "Kafka på stranden". Den er også fin.

28.jun.2009 @ 22:32
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: vilde

Nydelig bilde av Júlia!

28.jun.2009 @ 22:33
URL: http://enfortsettelse.blogg.no
Postet av: Fay

åh, jeg leser den nå...det vil si jeg har lest ca 200 sider, lagt den fra meg...og begynt på ibsen :) trengt litt forandring...blir du ikke litt trøtt av all den dårlige (selvfølgelig også komiske da) stemningen... jeg merket at den dro meg litt ned.men har du lest hasselby? den fasinerte meg til hundre!

28.jun.2009 @ 22:41
Postet av: fred

Fay, jeg syntes også den var tung. det tok meg lang tid å lese den. men det var så verdt det når jeg var ferdig, for det var da jeg satt igjen med den følelsen av å ha gjort det riktige. ja, også var det alt det andre jeg følte og tenkte på det. det er en flott bok. Hasselby skuffet desverre, men den var fascinerende, spennende og til tider skummel veldig lenge.

28.jun.2009 @ 22:50
URL: http://sjelfull.blogg.noi
Postet av: Jenny

Jeg har lest Dans dans dans, den var veldig fin. Noen ganger dukker bildene i hodet mitt opp, det er som om jeg har reist til en annen verden. Det er en fantastisk opplevelse. Nå leser jeg Dostojevskij, og det er overraskende humoristisk. Moro.

29.jun.2009 @ 10:26
URL: http://jennymis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9774536