det å reise

En av mine favoritting å gjøre, er å reise.

♥ København
line tegner

p retro

litt kaldt i luften

♥ Stockholm
dsc0015

synne spiser p muggen
Her spiser Synne på en café som heter Muggen.

p broen
Og hver dag så løp Sunniva foran oss, og tok et bilde når vi gikk fra vandrerhjemmet, og jeg var nesten alltid fremst fordi at jeg liker å gå litt fort. Vi bodde rett ved båten bak der, og det er et virkelig utmerket vandrerhjem. Virkelig fint. Nå er Sunniva i Argentina og lever det gode liv (dog er kanskje livet i Norge med oss enda litt bedre?)

♥ Strandebarm
Fine Hardanger! Jeg elsker å romstere rundt, og å sitte akkurat der hvor det er svalt og fint og en har utsikt og en kan lese og en kan kose seg.
saua

ta foto0837
Og det er en strand en kan sette seg på

ta foto0835

i strandebarm

♥ Sørlandet
Det å kunne gå rundt med iPod på øret og sol på kroppen for å hente posten, det å lese, det å skrive brev på brev, det å få gårsdagens Bergens Tidene i posten fordi den blir videresendt, åh, det er så mange fine ting ved hytten på sørlandet.
ta foto0730

ta foto0699

ta foto0697

♥ Paris (men der er det lenge siden jeg har vært nå)
Det var nok i 2005 at jeg var i Paris, så vidt mitt hode kan huske riktig. Plutselig befant vi oss der hvor Amelié kjøper grønnsakene sine, og der står gnomen og alt er tilfeldigheter, men veldig fine tilfeldigheter.
gnom

good times
Jeg spilte enda fotball i 2005, og på siste trening før Paris, så ender jeg opp med å dunke mitt eget kinnbein inn i en annen sin skalle, og får en heftig blåveis. Heftig, heftig, heftig! Bildet over er sånn cirka én uke etter jeg ble truffet.
paris ung
Også leste jeg masse. Det gjør jeg alltid når jeg er ute og reiser. Underlige greier, egentlig, at jeg leser når jeg kanskje heller bare burde oppdage, men det er så fint, så vidunderlig fint.


♥ Roma og Asissi (egentlig enda lengre siden)
Roma var litt stressende, egentlig. For vi skulle ta alle attraksjonene på én dag, og når vi endelig, ganske sent, kom oss til vårt siste mål, Colosseum, så var det egentlig bare å sitte seg ned og være der lenge nok til at det var forsvarlig å betale 10 euro for å komme inn. Dette er så fine bilder, syntes jeg. Det morer meg litt at noen av de bildene jeg er mest fornøyd med, er bilder jeg har tatt i en alder av 12.
ikke lenger opp ned

colosseum

mamma

♥ ?
Men hvor drar jeg egentlig denne sommeren, og med hvem? Dét er et spørsmål som sikkert besvares i løpet av sommermånedene. Åh, det skal bli deilig å bli ferdig med andre klasse på videregående skole, og gå inn i det siste året av noe som har vart lenge, og som har vært fint. Men guri, så fint det vil bli videre også!

Kommentarer:
Postet av: Kri

Drar du til Sørlandet en gang, og får lyst til å sende brev, så send meg da gjerne et brev. Da blir jeg fantastisk glad.

02.jun.2009 @ 01:23
Postet av: hjartesmil

for 2010 har du i alle fall planen klar, hiiiihi. paris paris paris. eg og jostein reiser muligens til london i september/oktober/november. huria!

02.jun.2009 @ 09:21
URL: http://hjartesmil.blogg.no
Postet av: Greta-G

Muggen cafè, hahaha!

02.jun.2009 @ 14:18
URL: http://gretag.blogg.no
Postet av: maren

ååhdette var utrolig fintog jeg leser også mye når jeg er på ferie, det er så fint, da husker man akkurat hvor man var og hva man gjorde hvis man leser boka igjen senere.

03.jun.2009 @ 22:34
URL: http://marendybvik.blogg.no
Postet av: myldretid

Så fint! Det vandrehjemmet har jeg også bodd på i Stockholm. Det er så koslig og ikke minst sentralt! Reise er så fint, bare komme seg litt bort fra der man vanligvis er:) Nå forlater jeg snart København, og det er utrolig vemodig, men også litt fint.

08.jun.2009 @ 16:45
URL: http://myldretid.wordpress.com
Postet av:

hvilket vandrehjem er det? virket koselig, har lyst på en stockholmtur..!

04.jul.2009 @ 20:49
Postet av: Eira

Anonym: Vandrerhjemmet het STF vandrarhem af Chapman & Skeppsholmen og var virkelig helt herlig. Fantastisk sentralt, billig, helt fin standard på rommene, og masse hyggelige mennesker å komme i kontakt med om en vil det. Virkelig til å anbefale om en drar til Stockholm. http://svenskaturistforeningen.se/afchapman

05.jul.2009 @ 20:33
URL: http://eira.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9258850