panorama

ida panorama

Jeg elsker at mitt Rollei Prego 90 har en panorama-funksjon som egentlig ikke (vel, i hvert fall ikke når du bare tok ett bilde uten å mene det fordi at kameraet av seg selv hadde trykket seg over på panoramasiden) gjør annet enn å lage en svart ramme oppe og nede, og her er da bildet jeg tok ikke helt med tanker om at det skulle bli panoramarert.

I dag, mens jeg sakte men sikkert forsøker å komme i gang med en analyse, tok jeg til å høre på sanger som min mor spilte for meg på pianoet da jeg var liten. Guri, med én gang musikken kommer på, så bringes jeg rett tilbake til Eira 6 år og har lyst til å bare lukke øynene og nyte musikken. Sangen jeg mest av alt har et forhold til, er Deux Arabesques av Claude Debussy, jeg ba alltid mamma om å spille den.  minner om pianoet

Kommentarer:
Postet av: tinekatrine

åh, jeg vil også ha panorama funksjon på kamera.

14.feb.2009 @ 19:26
URL: http://hysj.blogg.no
Postet av: René

SV: Så enig så enig. Føler vi kan kategorisere mennesker i to kategorier: de som elsker twilight, eller de som syntes den er dårlig. Sistnevnte er kanskje i mindretall, men uansett. Vi kan hværtfall hygge oss med det at de har fått ny reggisør til New Moon ;)

16.feb.2009 @ 14:27
URL: http://drue.blogg.no
Postet av: Sunniva

Slutt å skrem meg, Eira. Jeg har fortalt deg hvordan jeg forestiller meg argentinske menn...

16.feb.2009 @ 18:03
URL: http://www.sunnivaf.blogg.no
Postet av: maren

hei, vi har samme bakgrunn. likte bloggen din.

16.feb.2009 @ 20:57
URL: http://marendybvik.blogg.no
Postet av: Jenny

Brevet ditt gjorde meg gladere enn jeg har vært på en veldig god stund, og tusen, tusen takk, du skal få et svar og jeg foreslår allerede at vi blir brevvenner uten tidsfrister så vi kan bruke så lang tid som vi vil på å lage fine brev til hverandre. For oi, jeg vil gjerne gi deg en lignende glede.

22.feb.2009 @ 00:37
URL: http://jennymis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7423616