femte februar

te og yoghurt

For to dager siden hadde jeg på følelsen at det var vår. Bergens blå himmel kom frem, og det gjorde solen òg. I går begynte det å snø og da måtte jeg innse at det ikke er annet å gjøre enn å sitte inne og drikke te med melk og honning fra fine kopper og spise yoghurt med masse kanel. Ja, samt se på vakre og morsomme bilder på nettet og hører på god musikk (men har jeg ikke gjort akkurat dette i nok måneder nå?) Som jeg gleder meg til solen kommer så mye tilbake at jeg kan ha på meg solbriller ute uten å måtte ta dem av og på hele tiden, og til jeg kan gå uten strømpebukse og føle meg varm.

Kommentarer:
Postet av: fredrikke dorothea bolette

så fint bilde./fredrikke

05.feb.2009 @ 17:49
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: fay

våren kommer snart. den må jo komme en gang :)men jeg er så heldig at jeg får sommer og sol og eksotiske steder i vinterferien allerede :D skal til sør-afrika! og jeg gleder meg så jeg tisser i buksa!

05.feb.2009 @ 17:55
URL: http://fayandfashion.blogg.no
Postet av:

køben høres jo bra ut det å ;)! jeg har vært i egypt også, men aldri i afrika afrika hvis du skjønner hva jeg mener :)

05.feb.2009 @ 18:17
Postet av: Karina

Sant, sant, sant. Jeg drikker øl, og koser meg under dyna med guttene mine. Venter litt på solen jeg og. Men det trenger ikke bli sommer, bare sol, sånn at det skinner på snøen og alt er fint.Hm.. Det er vel et ord for det. Påske. Ellernoe.

05.feb.2009 @ 21:09
URL: http://kvasipessimist.blogg.no
Postet av: Jenny

Her snør det så mye at det å gå hjem fra skolen blir en oppdagelsesreise i seg selv. Med musikk i ørene blir alt fem ganger bedre, og en kjedelig dag blir til en reise i underbevisstheten. Men jeg klarer like vel nesten ikke å vente til sommeren. Åh. Det skal bli deilig å gå til skolen uten kåpe.

07.feb.2009 @ 15:22
URL: http://jennymis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7311401