jeg har et piano

piano 4
piano 2piano

Jeg har et piano i stuen men kan ikke spille på det selv. Hver gang mamma hører et fint pianostykke, gjerne noe av Satie eller Debussy så forteller hun alltid om at det minner henne sånn om bestefar. Han var veldig glad i å spille piano og spilte visst med stor pasjon og engasjement, noe jeg godt kunne tenkt meg og sett. Engasjement er noe av det fineste jeg vet, når folk virkelig er engasjert i noe så blir jeg helt glad (såklart kommer det litt an på hva de engasjert i; om noen var lykkelig engasjert i tortur eller barnemishandling sier det kanskje seg selv at jeg ikke helt ville vært oppspilt og lykkelig over dette engasjementet)

Uansett så leste jeg nettopp at Prinsesse Märtha har fått en ny datter ved navn Emma Tallulah og jeg må ærlig talt si at jeg går helt i surr med den siste generasjonen kongefamilie; disse dobbelnavnene gjør meg helt forfjamset.

Kommentarer:
Postet av: kristine

Enig med det med kongenavnene altså. Husker ikke hva noen av de barna heter, hvem er hvem sine og hva er hva. Hva med å bare kalle barnet Emma? Det er nok for vanskelig for kongefamilien. Stakkars. De klarer ikke å motstå fristelsen. Tallulah!

29.sep.2008 @ 16:51
URL: http://krissi.blogg.no/
Postet av: René

Stakkars barn, blir mobbet på skolen >

29.sep.2008 @ 17:16
URL: http://drue.blogg.no
Postet av: tritonus

Når mor di driv ein engleskule, er eg redd du vert mobba uansett om du heiter Kari eller Emma Tallulah. Men Eira; Dersom vi finn eit piano, kan vi ta eit lite grunnkurs på mangfaldsseminaret :)

29.sep.2008 @ 17:34
URL: http://tritonus.blogg.no
Postet av: tinekatrine

Åh, jeg har så sykt lyst til å lære piano!

29.sep.2008 @ 18:20
URL: http://hysj.blogg.no
Postet av: Vebjørn

Høyr på deg sjølv - du har ferie, men skal svette lekser? Gå på cafè og ikkje tenk eit sekund :-)

29.sep.2008 @ 21:54
URL: http://vebjqrn.com
Postet av: Vebjørn

Hehe - ferien blir nok sssuper ;-D

29.sep.2008 @ 22:04
URL: http://vebjqrn.com
Postet av: tritonus

Tusen takk! Eg vil gjerne spela piano med deg:)

29.sep.2008 @ 22:45
URL: http://tritonus.blogg.no
Postet av: skypus

for et nydelig skjørt! du har vel sikkert lagd det selv, eller så har noen andre lagd det, eller så har du funnet det på en hemmelig bruktbutikk i en skjult gate, eller så har du arvet det av en gammel tante, eller et eller annet hemmelig. åh. jeg vil ha sånn skjørt!

30.sep.2008 @ 01:54
URL: http://skypus.blogg.no
Postet av: line aurora

nå ble jeg misunnelig. sanneligen! fint piano du har der, eira. jeg gleder meg sånn til jeg får eget hus og piano. så kan jeg spille den ene sangen jeg kan på det. det er en veldig flott sang, sånn til gjengjeld.jeg håper jeg får tid til å møte deg snart. det er bare det at det skjer så mye på skolen og det er så koselig å være der. men snart! :)

30.sep.2008 @ 02:36
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: Freddy

Haha det heite jo ei

i musikalen bugsy malone!Vi drar på dramaekskursjon med klassen! Er det i fyllingsdalen du går på drama? Vi skal kanskje dit og sjå, ana ikkje korleis opplegget blir, herregud vi får ikkje vite noke! MEN eg gleda meg! Skal du på noken av dei teatra?

30.sep.2008 @ 10:40
URL: http://www.graasona.blogg.no
Postet av: Freddy

Å herregud så vanvittig herligt!Ja, vi skulle vere med dokke viss ikkje. Vi blir til fredag då. Vi har ikkje så mykje opplegg utanom dei forestillingane.

30.sep.2008 @ 14:13
URL: http://www.graasona.blogg.no
Postet av: Freddy

Jepp det er det. I fjor var vi til Oslo under samtidsfestivalen, då hadde vi kurs òg. Det var gy. Skal dokke noke spess i år?

30.sep.2008 @ 14:27
URL: http://www.graasona.blogg.no
Postet av: Freddy

Å det hadde vore gøy. Dit skal eg om 3 helger!

30.sep.2008 @ 15:59
URL: http://www.graasona.blogg.no
Postet av: BlondeJulie

Kjempe fine bilder! :)

01.okt.2008 @ 11:29
URL: http://www.blondejulie.blogg.no
Postet av: fred

i dag så jeg en film om en stiv lærer som prøvde å lære seg piano, antakelig fordi hans avdøde kone var så flink. det er vanskelig. men så skjer det plutselig noe, og han begynner å lære seg å spille afrikansk tromme (?) i stedet. det var en veldig bra film. ikke det at det har så mye å gjøre med bildet akkurat. kanskje litt.den var iallefall veldig, veldig bra. http://www.imdb.com/title/tt0857191/

05.okt.2008 @ 02:06
URL: http://last.fm/user/visionize
Postet av: fred

men det var ett veldig fint piano. og jeg har funnet ut hva skrivemaskinen min heter, så nå får jeg bestilt bånd og kan skrive brev, hurra!

05.okt.2008 @ 02:07
URL: http://last.fm/user/visionize
Postet av: Ole-Morten

Du er flink med bilder Eira :)

13.okt.2008 @ 08:24
URL: http://om.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6280355