Nytt brev

bilde 420

Muligens ikke den største nyheten, men jeg har skrevet et nytt brev og eksperimentert litt med klipping og liming og slikt. Tjohei!

Kommentarer:
Postet av: Håkon

Knalltøft brev! De få jeg selv har sendt, har liksom bare vært dritmye tekst, og det er det. Håndskrevet, ihvertfall. Jeg kan godt se for meg at du er mye trøtt, men det er egentlig ikke noe gærent med det. Jeg er ihvertfall mye trøtt, men lider ikke av den grunn. Og så er jeg mye fjern, men ikke av hasj, for det synes jeg er teit. Jeg er mest fjern fordi jeg er trøtt eller liker å tenke på andre ting enn det som foregår. Du trenger ikke beskrive meg med ett adjektiv. Eller noe som helst annet, egentlig. Det viktigste er å få frem poenget sitt. Allikevel, jeg sympatiserer med folk som prøver å gjøre ting selv om de ikke klarer det med det første. Jeg sympatiserer også med mennesker som skriver brev, så det er vel bra. Men du, skal du ikke sove?

18.sep.2008 @ 00:18
URL: http://tikk.blogg.no
Postet av: Håkon

Ja, et brev hadde vært kjempekoselig! Jeg har blitt lovt brev jeg ikke har fått, så dette er sikkert mer enn trøst nok! Hva skal du skrive om?Og forresten, siden jeg ikke gjør annet enn å vandre ensom rundt i Oslos gater (neida) og jobbe på SFO, så trenger jeg ikke å stå opp før klokken 11:30 (selv om jeg pleier å gjøre det, fordi det er deilig å ha skikkelig god tid om morgenen).

18.sep.2008 @ 00:23
URL: http://tikk.blogg.no
Postet av: Mariel

Du skriver fantastiske brev. Jeg savner litt den et brev i uka-perioden, men jeg har full forståelse for at det er litt vanskelig å få til. Jeg gleder meg hvertfall til å se et nytt eira-brev i postkassen.

18.sep.2008 @ 15:19
URL: http://mmariel.blogg.no
Postet av: Anefisk

OI. Så fint brev. Før hadde jeg også brevvenner. Det var fint.

18.sep.2008 @ 18:13
URL: http://www.anefisk.blogg.no
Postet av: Ane Fisk

Ja, jeg vil, jeg vil!

18.sep.2008 @ 21:28
URL: http://www.anefisk.blogg.no
Postet av: Vebjørn

Haha. Nja, litt. Har vert inne på alt av kampar i år fra Valdres og Strømsgodset til Rosenborg og Marseille. Gikk glipp av den i dag for eg kom meg ikkje heim igjen før i morgon. Funka ikkje med noke skule då..Heia Brann, ja :-)

18.sep.2008 @ 23:03
URL: http://vebjqrn.com
Postet av: Freddy

Nicetøftartigfænsitusentakkdu. eg likte veeeldig godt das neue brief!

18.sep.2008 @ 23:23
URL: http://graasona.blogg.no
Postet av: Line

så vakre brev du skriver, Eira!

19.sep.2008 @ 12:22
URL: http://theliiine,blogspot.com
Postet av: Vutarie

haha, så fænsi :D

19.sep.2008 @ 23:01
URL: http://lisaloffen.blogspot.com
Postet av: line

Auditionen gikk ganske bra, men lite vet jeg om de lo av både han andre og jeg, eller bare han andre. Får svar neste uke! Skulle bare mangle, jeg liker hvordan du får ut kreativiteten på. I dag fikk jeg min ut ved å begynne å sy lommebok. For hånd. Litt stress, men veldig artig.

19.sep.2008 @ 23:47
URL: http://theliine.blogspot.com
Postet av: tritonus

Hei. Fin kolash. Eg kjem jo. Og så trur eg flyet vårt vart bestilt ein dag for seint, så kan hende blir vi der lengre enn vi (og du) hadde planlagt!

20.sep.2008 @ 00:17
URL: http://tritonus.blogg.no
Postet av: line

hey, det vil jeg også lage!

20.sep.2008 @ 00:18
URL: http://theliine.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6225527