i dag ble jeg tatt for å være min mor.

min nesemin datamaskinmegleppestift og tusjer

Som "dørvakt" i en nabos 60-års lag, satt jeg i ettermiddag/kveld i et gammelt trehus, ikke ulikt mitt eget, nede i første etasje mens festen var i full gang i tredje. Jeg tok i mot gjestene med et spedt lite "hei, jeg er nabo og for tiden også dørvakt" og mens et dusin menn i 60 årene kom med små spøker om de måtte ha stempel for å komme inn eller om jeg hadde en gjesteliste, trodde fem av damene, uavhengige av hverandre, at jeg var min mor. Sant må sies syntes de at jeg holdt meg eksepsjonelt godt, men klarte fort å trekke slutningen at jeg faktisk ikke var min mor.

Til deres forsvar er jo min mor kun 34 år eldre enn meg. Nei, det er egentlig ikke til deres forsvar i det hele tatt, men mest av alt må jeg helt ærlig si det var heller artig å bli tatt for å være min mor av så mange, bare det ikke begynner å skje i andre sosiale sammenhenger.

Fortalte jeg at denne dørvaktjobben nok var en av de beste småjobbene jeg har hatt? Tilgang på en hel del god mat, blant annet en fantastisk blåbærpai, mens jeg basically satt i tre timer og så på Flight of the Conchords og tegnet.

Kommentarer:
Postet av: Magiske Marie

I vår familie er det motsatt; mamma blir tatt for å være meg. Bra for mamma, ikke like bra for meg?

10.sep.2008 @ 22:56
URL: http://www.magicbymarie.com/
Postet av: line aurora

åh, din mor er eldre enn deg enn min mor er eldre enn meg. min mor er 33 år eldre. du vant.og er du gammel nok til å dra ut på byen da, frøken? :) jeg skal nok bare på ut på byen på fredag. men! jeg har ingenting å gjøre verken lørdag eller søndag, så, kanskje da? kanskje helst lørdag? åh, det hadde vært så fint å møte deg! litt rart, men mest fint.

11.sep.2008 @ 00:23
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: tritonus

Mi mor er 38 år eldre enn meg. Eg vinn:D

11.sep.2008 @ 01:28
URL: http://tritonus.blogg.no
Postet av: hjartesmil

min mor er berre 23 år eldre, ho.eg skal ikkje vera onsdagtrist meir. eg skal prøva. eg las litt om true blood i går. lastar du den ned?

11.sep.2008 @ 14:25
URL: http://hjartesmil.blogg.no
Postet av: skypus

min mamma er bare 22 år eldre enn meg, hun. men hun er 42 år eldre enn lillesøsteren min! oioi.

11.sep.2008 @ 16:02
URL: http://skypus.blogg.no
Postet av: tritonus

Pappa er berre 40 år eldre enn meg:/Tyder det at du vinn samanlagt med eit år?

11.sep.2008 @ 16:04
URL: http://tritonus.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6194792