En liten Eira

liten eira
Jeg ble født 8. august 1991 klokken 8.45 på et teppe i et hjem som enda er mitt hjem (men ikke med samme teppe) 
Jeg hadde store øyne, de regelrett poppet ut av min skalle (som du muligens ser på bildet) og når jeg ble litt større gikk jeg rundt med et nøkkelknippe som jeg hadde fått av mamma og prøvde å låse opp alle dører på min vei. 

Når ble du født og har du en slik historie om da du var liten som alltid blir nevnt?


(nå føler jeg at jeg litt vel driver med kommentarfrieri, men jeg vil virkelig vite små fine historier om da folk var små) 

Kommentarer:
Postet av: Frode

det var et godt poeng. tenkte aldri på en link mellom de to innleggene egentlig. kan du forresten informere meg om hvordan man gjør et hvilket som helst ord, som f. eks. "her" om til en link til... tja, et annet innlegg om du vil? det er så gøy å ha sånne linkær vettø!Du kan forresten vente deg post snart;) beklager at det har tatt sånn tid...

22.jul.2008 @ 00:49
URL: http://lebouffon.blogg.no
Postet av: Frode

så bra. takk for instruksen! du skal se din veiledning bærer frukter i fremtiden og får uante konsekvenser hva verdens skjebne angår. kanskje.god natt!

22.jul.2008 @ 00:55
URL: http://lebouffon.blogg.no
Postet av: fredrikke dorothea bolette

utrolig skjønn du var så liten ;)/fredrikke

22.jul.2008 @ 01:12
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: kristine

HEhe, du sikler eira!

22.jul.2008 @ 01:15
Postet av: Camilla

Jeg ble født 1. mars 1991 :)Mamma forteller alltid om den gangen jeg sklei på en legokloss og falt med ansiktet ned i bløtekaken :) Haha.

22.jul.2008 @ 06:05
URL: http://www.cdidriksen.blogspot.com
Postet av: line aurora

åh, i hælsikke! det var da litt av no' øyne.jeg ble født på samme dag som deg jeg, hihi, men det veit du jo. bare i '88. og mamma forteller bestandig om at alle trodde hu hadde sminka meg, for jeg hadde så mørke øyenvipper. og så måtte jeg klippe meg da jeg bare var noen måneder gammal, for håret vokste så fort. :D og da jeg var ca tre ga jeg bort håret mitt til ei dukkelagedame på frisørsalongen, men da var jeg jo ikke såå lita, så det var litt usaklig.

22.jul.2008 @ 11:45
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: Hilde

Én gang da jeg var rundt to år tok jeg på meg kjeledressen og gikk ut på lekeplassen og disset alene. Det sier vel kanskje mer om min søster som skulle passe meg.

22.jul.2008 @ 13:47
URL: http://http://hildecl.blogspot.com/
Postet av: Ingvild Telle

Søtis! 29. august 1984. Kl. seks på morningen. Jeg var den eneste i søskenflokken som allerede hadde fått navn da de så at jeg var jente.

22.jul.2008 @ 20:31
URL: http://ingvildtelle.blogg.no
Postet av: Håkon

Hmm... klarte ikke kommentere på innlegget der du drar på hytte, men god tur!Kanskje vi skulle feire bursdag sammen?Men da må vi fortelle folk at de skal gi like store gaver til hver som om det bare var én person de var i bursdag hos...

25.jul.2008 @ 09:35
URL: http://eloquentia.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6032132