Sthlm.

treklem
Har du noensinne klemt et tre? 

caf string

kaf string

brev

postkort

postkortfrasverige


Stockholm var fantastisk. Nå er jeg syk mye grunnet et konstant underskudd på søvn siste to ukene men for en fin tur jeg hadde! Her ser du mest bilder av postkortene og brevene jeg lagde men flere bilder og tanker vil kanskje komme når min kjære venninne Sunniva kommer seg tilbake igjen til Bergen med 800 bilder fra turen. 

Jeg syntes alltid det er rart å komme hjem i den forstand at du i løpet av det neste døgnet tenker at du bare for x antall timer siden var et helt annet sted. At det er 24 timer siden jeg satt på felleskjøkkenet på Chapman og spilte Gin Rummy (tapte så det sang) er nesten uforståelig men samtidig en selvfølge. 

Nå skal jeg sove, god natt. Kommentarer:
Postet av: fredrikke dorothea bolette

hei du.utrolig fine bilder :Dhadde du det fint på skral?

19.jul.2008 @ 21:47
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: fredrikke dorothea bolette

jeg jobba nesten ingenting, det var koselig.hva så du som var best? hørte du sov hos mine venner, rare greier at verden kan være så liten ;)

19.jul.2008 @ 22:44
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: fredrikke dorothea bolette

du trenger ikke å sende med ei gang.jeg er flink til å vente :D hehe.jeg syntes danko jones var beest jeg.det var så fiiint da. ååh. jeg vil oppleve skral igjen.

19.jul.2008 @ 23:06
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: line aurora

så flink du er, vesle eira. til alt! og ja, jeg har klemt et tre, men det var på barneskolen og litt ufrivillig. jeg hang nemlig fast i det med foten, og så måtte jeg holde rundt det. det varma ikke, engang :(hæ seriøst jeg glemte å se danko jones på skral? nå skjønner jeg ingenting. spilte de på et rart tidspunkt? drakk jeg øl?

19.jul.2008 @ 23:20
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: Vutarie

så fine bilder :)og det der med "tenk at for litt siden var jeg.." opplevde jeg gjennom hele frankrike-turen hvor vi var på nye steder hver eneste dag. 'twas weird.

20.jul.2008 @ 18:27
URL: http://lisaloffen.blogspot.com
Postet av: B

Jepp, det har jeg.

22.jul.2008 @ 12:32
URL: http://crashdivision.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6028000