så blekket spruter

ta foto0695
Eira i rollen som anonymeira. 

Jeg skriver i vei så blekket spruter, jeg skriver brev, jeg skriver små ting inn i en selvlaget kalender, jeg skriver ned hvor mange stater i USA jeg kan, jeg skriver ned bruddstykker av drømmer som kommer til meg i løpet av en dag, jeg skriver tullball på fransk, jeg skriver ned adressene til brevvennene mine, jeg skriver. Hvis du vil at jeg skal skrive til deg kan du bare si ifra. Si hei, skriv til meg! så tror jeg at jeg skriver til deg. 

ta foto0720

Her er brevet til Kristine. Jeg ville ikke legge ut adressen til Kristine til gud og hvermann, så en blokk fra pennyklubben (underlig egentlig, for jeg var aldri medlem) ble en beskyttelse. Inne i pennyklubblokken stod det flere tanker og dikt fra når Eira var Eira i 4b. 

"Eira i 4b skal være i 4b (...) Jeg tror det er dønna kjempe kjedelig og vi skal høre på en mann som skal synge bergens sanger og på de bergenssangene vi kan så må vi synge med men Ærlig talt tror voksne på skolen at det er gøy for oss som går i 1-2-3-4 Tror de det er gøy for oss at en eldgammel mann som skal synge bergenssanger..."

"Guttene er gale etter Pokemon tenk hvor mange penger de har sløst bort på pokemon produkter Jeg tror at Pokemonlagrene får flere millioner dollar hver dag men det er jo fordi nesten hele verden..."

Jeg må ærlig talt si at jeg ikke husker noen av episodene. Ikke minst dette med de eldgamle mennene og bergenssanger. Tror min misnøye med Pokemon er fra tiden etter guttene konstant lurte meg og byttet til seg mine kule kort med deres kjedelige kort. Uff.


Kommentarer:
Postet av: Frode

herregud... brev er så utrolig nostalgisk. Takk :)

01.jul.2008 @ 23:34
URL: http://lebouffon.blogg.no
Postet av: kristine

nå ble jeg glaaaaaaaaaaaaaaaag glad gld glaadadadadadadhurra jeg får brev!

01.jul.2008 @ 23:37
URL: http://krissi.blogg.no/
Postet av: Frode

bare legg til en sevice-innstilt men kunstig mannsstemme, eller en ropende tv-shopstemme, og du har solgt!

02.jul.2008 @ 00:00
URL: http://lebouffon.blogg.no
Postet av: Frode

åh, gud nå ble jeg letta. et øyeblikk der ble jeg grepet av en intens angst for at du skulle banke meg. ...Jeg tviler ikke på at et brev fra deg ville vært det beste i verden.Ta utfordringen, o' truende:Tassebekkvn. 98 3160 STOKKEDette er mitt "hei! skriv til meg!"

02.jul.2008 @ 00:12
URL: http://lebouffon.blogg.no
Postet av: Jaran

Vi og hadde besøk av bergenssangmannen...

02.jul.2008 @ 14:07

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5983263