Bokvenn

skyggen

Hver sommer drar jeg ned til hytten på Sørlandet (på Høvåg, om du skulle lure) og med meg har jeg hver sommer et par tusen sider med lesestoff. To-tre uker på hytten er den perfekte anledningen til å fullstendig fråtse i fantastiske setninger og nydelige historier. Hvert år har jeg flere bøker jeg leser om og om igjen, men i sommer så har jeg lyst til å få nye bokimpulser inn. 

Så mitt spørsmål går som følger:

Har dere noen gode boktips til meg? 


Kommentarer:
Postet av: Mariel

Jeg vet jo ikke hva du allerede har lest, men jeg syns boka med navnet "ekstremt høyt og utrolig nært" av Jonathan Safran Foer er en herlig bok. Jeg leser den selv akkurat nå, så det er den eneste jeg kommer på at du burde lese for øyeblikket. Det er til og med et par svart/hvitt-bilder i den! Oh yeah

16.jun.2008 @ 17:12
URL: http://mmariel.blogg.no
Postet av: Kitschpink

Har lest masse bøker i det siste, den beste som gjorde desidert mest inntrykk var "Water for elephants" av Sara Gruen. Jeg leste den på engelsk, det ser ut til at den ikke er utgitt på norsk enda, kommer først til høsten. Nydelig historie som bygger på historiske fakta om livet på omreisende tog-sirkus i Usa på begynnelsen av 1900 tallet. Anbefales på det varmeste!Sjekk her: http://www.ark.no/bok/9780340938058/Water_for_elephants/Gruen,_Sara/Ellers glemmer jeg aldri "smuglerne" av Arthur Omre. Spennende historie som også bygger på sanne historier om livet som spritsmugler i forbudstiden på 20-tallet. Den finner du sikkert billig brukt et sted :) God sommer!

16.jun.2008 @ 19:35
URL: http://kitschpink.blogspot.com/
Postet av: Jaran

Jeg anbefaler selvfølgelig min personelige favoritt; "Beatles" av Lars Saabye Christensen. Hvis du alerede har lest den, så leser du oppfølgeren "Bly" og hvis du har lest også denne så venter du til august og leser den tredje boken i triologien "Bisettelsen". Det skal ihvertfall jeg! :)

16.jun.2008 @ 20:15
Postet av: line aurora

åh! les alt av frode grytten. med mindre du allerede har gjort det. :) grytten er så fin, og så skriver han på nynorsk.og karius og baktus.

16.jun.2008 @ 23:50
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: kristine

anbefaler - norwegian wood, dyp, men også med en ørliten anelse av perversitet

17.jun.2008 @ 00:51
URL: http://krissi.blogg.no/
Postet av: Eira

Mariel: Leste "Ekstremt høyt og utrolig lavt" for noen måneder siden. Fantastisk bok, virkelig! Kitschpink: Begge bøker høres meget interessant ut, tusen takk!Jaran: Jeg har lest Beatles, men ikke Bly, dette utav frykt for at den er litt dårlig, har nemlig hørt mye dårlig om den. Line Aurora: Jeg har faktisk ikke lest noe av Grytten, dét kan jeg gjøre!Kristine: Ah, jeg elsker Haruki Murakami, har vel egentlig lest omtrent alt han har skrevet.

17.jun.2008 @ 08:45
URL: http://eira.blogg.no
Postet av: Jaran

Pfth! Ingen grunn til å la være! Hvis du synes boken suger, ja vel, så synes du det, og da har du lest en dårlig bok. MEN! Tenk hvis du synes den er helt fantastisk bra, men så leste du den ikke på grunn av at du var redd den skulle være dårlig. Da har du gått glipp av en god bok, og det er et større tap enn å bli skuffet over en dårlig bok.

17.jun.2008 @ 13:36
Postet av: Yassi

Drageløperen er utrolig bra.. forfatter klarer jegikke å huske. jeg er håpløs.. hvis du har lest den MÅ du lese "politimannen som brukte smokk" FANTASTISK!

18.jun.2008 @ 02:15
Postet av: Mira

Jeg har akkurat oppdaget Anna Gavalda,fransk forfatter som skriver vakre bøker."Saman er ein mindre åleine" er en pageturner og anbefales på det varmeste.

18.jun.2008 @ 22:00
Postet av: Eira

Jaran: JOajoa. Jeg skal lese bly. Yassi: Merker at jeg er litt skeptisk til Drageløperen. Men... ja... Mira: Anna Gavalda er helt fantastisk! Saman er ein mindre åleine leste jeg ut i løpet av en natt i forrige sommerferie. jeg liker å lese hele natten.

20.jun.2008 @ 00:28
URL: http://eira.blogg.no
Postet av: Bjørg

Bøkene til Karin Alvtegen! Savn, Skyld, og Frykt. Jeg syns de er helt fantastiske. og Idas dans av Gunnhild Corwin. Den er grusom og vakker og jeg lover deg at du kommer til å gråte deg gjennom den. Også bøkene til Margareth Skjelbred. Og Elskede Poona, av Karin Fossum. Virkelig.Nu må jeg slutte. Det er få ting jeg kan skrive så mye om som bøker.

21.jun.2008 @ 22:19
URL: http://fargerikt.blogg.no
Postet av: kristine

Takket være denne siden har jeg nå mange nye bøker jeg skal lese i ferien min!

09.jul.2008 @ 13:31
URL: http://krissi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5941104