De blodrøde Azalear

ta foto06320
Er det bare meg eller var boktitlene mye kulere i gamle dager? De blodrøde Azalear er en nok en bok som jeg skal sjekke opp i sommer. 
ta foto0635
Marie Louise Reventlow var blitt tegnet ganske heftig i, og det var det sannelig meg et kjærlighetsbudskap der òg. Hvem er min fars tidligere romanse, denne Else? Ikke vet jeg. Men gjett om dette vil bli et samtaleemne. Det er så rart å se på ting som har blitt gjort og skrevet for type 50 år siden. Det virker ennå så nytt der på papiret, som om det nettopp skjedde. Ikke vet jeg om det ble noe mellom min far og denne Else. Kanskje det hele bare var en spøk fra pappa sin lillesøster?  Tid er sannelig meg et rart begrep. Hm. 

altmuligboka for gutter
Altmuligboka for gutter
Jeg leste faktisk litt i denne, og ikke bare var det morsomme matematiske gåter, det var òg 10 sider om frimerker og hvordan du best kan bevare frimerker. Dette skal nileses i sommerferien, det er sikkert og visst. 

ta foto0497bbb
Og det er slik jeg ser for meg at jeg på mine eldre dager med mine eldre briller og snurrebart (?)  sitter og leser i en bok om de blodrøde Azalear, og om andre minst like spennende ting. Litt brodering, strikking og reising rundt om i verden gjør jeg i bokpausene. Jeg vil bli en fin gammel dame. 


Kommentarer:
Postet av: kristine

Du er flink å lese

11.jun.2008 @ 17:05
URL: http://krissi.blogg.no/
Postet av: line aurora

å, den altmuligboka virka jo ut til å være litt som hakkespettbøkene! jeg samla på dem før. og leste konstant i dem, kun avbrutt av tl-klubbenbøkerlesing. :) du kommer til å bli den råeste dama i bøgda, du!

11.jun.2008 @ 20:15
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: Yassi

Du vil faktisk bli en kjempe bra gammel dame!

12.jun.2008 @ 00:30
Postet av: Karin

Gamle bøker er fine. Skulle ønske jeg levde på "den tiden". Jeg merker jeg gleder meg til pensjonisttilværelsen.

12.jun.2008 @ 15:56
URL: http://lifehereisgold.blogspot.com
Postet av: Hilde

Du er ei fin gammal dame, du, Eira!

12.jun.2008 @ 22:29
URL: http://http://hildecl.blogspot.com/
Postet av: Ingvild Telle

Søte, søte Eira. Du sjarmerer hverdagen min!Fin gammel dame. Det er også sikkert og visst!

13.jun.2008 @ 00:40
URL: http://ingvildtelle.blogg.no
Postet av: Eira

Kristine: yesyesLine Aurora: Hakkespettbøkene! Ja! De hadde jeg maaange av når jeg var liten òg! Bøgda vil være redd for meg. Yassi: MyesKarin: Jeg òg kjenner egentlig det. Må bare samle opp litt penger slik at jeg ikke havner på et dritt sykehjem som doper meg ned og spenner meg fast. Sådet. Hilde: JAH!Ingvild: :) Det var da endelig bra at jeg sjarmerte din hverdag!

13.jun.2008 @ 13:22
URL: http://eira.blogg.no
Postet av: eloquentia

Jeg har lest en Donald-episode der Donald får vite at han er allergisk mot azaleaer (han får utslett rundt øynene). Når han om natten som Fantonald, slår han seg i hodet og besvimer like inntil et azalea-bed. Når han våkner, husker han ikke hvem han er, eller hvorfor han har på seg fantonalddrakten, og azaleautslettet gjør at ingen kjenner ham igjen.Så vet du det.

22.jun.2008 @ 13:55
URL: http://eloquentia.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5907510