Jeg satt på trappen i dag igjen, jeg.

eira sitter p trappen igjen


Jeg satt på trappen i dag igjen, dog ikke i disse klærne, og med en litt lengre pannelugg. Jeg har funnet ut at trappen er et av mine favorittsteder å være for tiden. Det er en fredelighet og en ro på trappen min, samtidig som jeg enda ikke føler meg direkte alene, det er hele tiden folk som går forbi både ovenfor og nedenfor meg. Menneskene snakker og ler ovenfor og nedenfor meg, og det gjør meg glad at jeg kan ha en viss tilknyttning til dem uten å måtte se dem eller ta stilling til dem. De bare er der. 

I dag var det også ekstra koselig, for mens jeg satt der på trappen og hørte på Miles Davis, drakk farris av et fint glass og leste Douglas Adams, kom flere av mine gode venner en etter en og satt seg ned med meg. Det var noe utrolig fint og fredelig der vi satt på trappen i solen, det gjorde meg glad. Videre gikk vi på Chillout (en flott kafé i Bergen) og satt der en god stund. Det gjorde meg egentlig òg glad. Jo, også kan jeg jo gjøre som alle andre bloggere og fortelle om eksamen; jeg kom opp i engelsk skriftlig. Noe som i og for seg er greit nok. Jeg hadde en tro på at jeg ikke kom til å komme opp i noe, ikke vet jeg helt hvorfor, men slik gikk det nå ikke. Det ordner seg nå til slutt.  

Visste du at om man tegner en liten turkis bart på fingeren og holder den rett under nesen og rett over leppen, ser det ut som man har en liten turkis bart? Det er helt sant, jeg lover. 

Kommentarer:
Postet av: line aurora

ågosj så fint! både bildet og det med vennene dine. kanskje jeg også skal begynne å sitte i trappa, hahaha. veldig mange mennesker som går forbi der, iallfall. men tror det hadde sett rart ut. :/

23.mai.2008 @ 01:36
URL: http://lineaurora.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5882467